Εξυπηρέτηση Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων

Ήδη ξεκίνησε μια νέα εποχή για την BOUKISGROUP α.ε. καθώς εισέρχεται στην παροχή υπηρεσιών ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Η  υπηρεσία μας “Charge & Drive” που έχει σαν κύριο στόχο την παροχή φόρτισης για όλα τα ηλεκτροκίνητα οχήματα προσφέρει  σταθμούς φόρτισης  δημιουργώντας ένα δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης ξεκινώντας από την Ευρύτερη περιοχή της Αττικής και όχι μόνο. Το δίκτυο μας συμπεριλαμβάνεται στο ευρύτερο δίκτυο της FORTIZO προσφέροντας στους χρήστες των ηλεκτροκίνητων οχημάτων ευκολία επαναφόρτισης με τις ίδιες υπηρεσίες.

Στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια προσφέρουμε σταθμούς φόρτισης 24h καθώς και υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστεί ένας χρήστης ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου όπως έλεγχος οχήματος, ηλεκτρολογικές εργασίες, software updates και άλλες ακόμη τεχνικές διαδικασίες με σκοπό την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών καθ όλη τη διάρκεια που πραγματοποιείται μια φόρτιση σε κάποιον σταθμό στο συγκεκριμένο σημείο. (Οι παρεμβατικές εργασίες στα οχήματα προσφέρονται στο κανονικό πλαίσιο του ωραρίου λειτουργίας μας).

Στις άλλες περιοχές που βρίσκονται οι σταθμοί φόρτισης οι πελάτες μπορούν να έχουν μια ευχάριστη αναμονή καθώς προσφέρονται υπηρεσίες (καφέ, φαγητό, καταστήματα κλπ) σε απόσταση μερικών μέτρων από τα σημεία της φόρτισης του οχήματος τους.

Οι εγκαταστάσεις μας λειτουργούν βάσει του νέου ενημερωμένου προτύπου ISO 9001 καθώς και η ενημερωμένη τεχνική μας ομάδα  στην τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης αποτελεί ανταγωνιστικό παράγοντα στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

η φόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου γίνεται εύκολα & έξυπνα αφού οι σταθμοί φόρτισης της Charge & Drive καθώς και οι υπηρεσίες και τα πακέτα φόρτισης σε συνδυασμό με το ήδη δίκτυο ``FORTIZO`` συνιστούν ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης.

we are focused on electric mobility